AHORA ONE

one

AHORA ONE és una eina de gestió integrada modular pensada especialment per a autònoms i petites empreses que permet gestionar online des de qualsevol lloc i dispositiu tot el relatiu al seu negoci.
A més. tota aquesta informació pot ser transmesa a l'assessor o gestor de l'empresa fàcilment de forma online sense cap complicació.
Tant si ets un autònom com si tens una PIME, ONE és una solució que s'ajusta a les teves necessitats i si el teu treball o les teves necessitats empresarials creixen, sempre pots escalar AHORA One a qualsevol dels productes de la família AHORA: AHORA Express i AHORA Enterprise.

  • Marca: Ahora One

one


 

CONFIGURACIÓ

Configuració de les dades de l'empresa. Personalització de documents i informes. Sèries i comptadors. Formes de pagament. Bancs. Retenció i recàrrec d'equivalència.

COMPRES

Definició de proveïdors. Albarans i factures de compra. Procés de facturació agrupada d'albarans. Generació d'etiquetes a partir d'albarans i factures de compra.

VENDES

Definició de clients. Gestió de múltiples direccions per client. Pressupostos. Albarans. Factures. Procés de facturació agrupada d'albarans. Facturació quotes i contractes. Enviament de documents per email.

MAGATZEM

Famílies i subfamílies (sense límit de profunditat). Articles amb descompte per grups de clients. Preus sense I.G.I. o amb I.G.I. inclòs. Entrades i sortides manuals de magatzem i històric de preus de compra i venda. Inventaris.

CARTERA

Generació automàtica d'efectes de cobrament i pagament en funció de les formes de pagament de les factures emeses i rebudes. Control de cobraments i pagaments parcials i generació de remeses.

TPV

Per a vendes ràpides. Interfície gràfica visual amb botons de famílies i subfamílies o interfície senzilla de cerca d'articles. Lectura de codis de barres. Retenir i recuperar vendes. Generació de tiquets. Moviments de magatzem. Arquejos.

LLISTATS I INFORMES

Personalització d'informes per als diferents documents (pressupostos, albarans, factures, tiquets, …). Llistats per conceptes i filtres. Impressió directa per impressora de tiquets TPV. Generació de documents PDF.

ENVIAMENTS 

Possibilitat d'enviar per email els documents emesos (pressupostos, albarans i factures) sense necessitat de descarregar-los. Exportació de comptabilitat. Generació de remeses per a transmetre al banc.

COMUNICACIÓ ASSESSOR

Possibilitat de connectar-te directament amb el teu assessor. Enviament i recepció de missatges i documents. Traspàs automàtic de la comptabilitat. Exportació al programari de GEYCEi SAGE.

 

Tarifes ONE (I.G.I. no inclòs)

1 Usuari

35,80 €/mes

Quota alta inicial 199 €

Preu mensual

Espai il·limitat

Un accés concurrent

Usuari Administrador

Usuaris addicionals

16,40 €/mes

Sense quota d'alta addicional

Preu mensual per usuari

Espai il·limitat

Tants accessos concurrents com usuaris

Gestió de permisos per usuari

ETS UN AUTÒNOM, COMERÇ O TENS UNA PIME?

Quantes vegades t'has trobat amb la necessitat d'accedir a la teva informació empresarial estant fora de l'oficina?
T'agradaria poder accedir a ella des de qualsevol lloc i en qualsevol moment sense necessitat de fer connexions remotes i haver de deixar dispositius encesos en la teva oficina mentre estàs fora? Si has respost afirmativament a tot això i a més busques una solució a un preu assequible, és molt probable que AHORA ONE sigui la solució que estàs buscant.
AHORA ONE és una eina de gestió integrada modular pensada especialment per a autònoms, comerç i petites empreses que permet gestionar online des de qualsevol lloc i dispositiu tot el relatiu al seu negoci.