Serveis Cloud a Andorra - DIGICOM | Informàtica i Comunicacions

Serveis Cloud

Els Serveis Cloud, la computació en el Cloud són servidors des d'Internet encarregats d'atendre les peticions en qualsevol moment. Es pot tenir accés a la seva informació o servei, mitjançant una connexió a internet des de qualsevol dispositiu mòbil o fix situat en qualsevol lloc. Serveixen als seus usuaris des de diversos proveïdors d'allotjament repartits sovint per tot el món. Aquesta mesura redueix els costos, garanteix un millor temps d'activitat i que els llocs web siguin invulnerables als delinqüents informàtics, als governs locals i a les seves batudes policials pertanyents.

Cloud computing és un nou model de prestació de serveis de negoci i tecnologia, que permet fins i tot a l'usuari accedir a un catàleg de serveis estandarditzats i respondre amb ells a les necessitats del seu negoci, de forma flexible i adaptativa, en cas de demandes no previsibles o de pics de treball, pagant únicament pel consum efectuat, o fins i tot gratuïtament en cas de proveïdors que es financen mitjançant publicitat o d'organitzacions sense ànim de lucre.

Serveis Informàtica Andorra

Aspectes de seguretat

La seguretat informàtica en la computació en el Cloud pot ser tan bona o millor que la que existia en els sistemes tradicionals, perquè els proveïdors són capaços de proporcionar recursos que resolguin problemes de seguretat que molts clients no poden afrontar. No obstant això, la seguretat encara continua sent un assumpte important, quan les dades tenen un matís confidencial. Això endarrereix l'adopció de la computació en el núvol fins a cert punt.

Avantatges

✔ Integració provada de serveis Xarxa.

✔ Prestació de serveis a nivell mundial.

✔ Una infraestructura 100% de cloud computing .

✔ Implementació més ràpida i amb menys riscos.

✔ Contribueix a l'ús eficient de l'energia.

Li oferim una varietat de Serveis Cloud per a la seva empresa o negoci. Li proveïm de diferents Solucions Cloud personalitzades i adaptades a les necessitats de la seva organització, sempre sota una alta seguretat i qualitat. Els Serveis Cloud que posem a la seva disposició són ampliables i escalables, per la qual cosa podrà modificar i ampliar el seu pla quan el necessiti.

Tota la Tecnologia Cloud que necessiti. Des d'Emmagatzematge en el Núvol, Servidor Cloud, Còpia de seguretat Cloud i gestió del correu empresarial a través de solucions com el correu corporatiu i correu exchange.

Coneix tots els nostres serveis d’informàtica.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. A l\'fer clic al botó D\'acord, acceptes l\'ús d\'aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits. més informació    Més informació
Privacidad