INICI | QUI SOM?

QUI SOM?

INICI | QUI SOM?

QUI SOM?

Confiança, professionalitat i seguretat

Confiança, professionalitat i seguretat

Sóm líders en la distribució e implementació de les solucions TIC més
utilitzades en el mon empresarial.

Software
empresarial

Departament IT

Telefonia

Software
empresarial

Departament de Sistemes

Departament de comunicacions

Empresa 100% Andorrana oferint el millor servei des de 1.998

Empresa 100% Andorrana oferint el millor servei des de 1.998

A Digicom disposem de tres línies de negoci: el software empresarial, el departament de sistemes i el de comunicacions. Des de fa més de 20 anys que oferim solucions de software ERP, CRM i BPM. Des de 2016, som socis certificats per a Andorra d’Ahora Freeware. Aquesta companyia ha creat el freeware, un nou format de venda de software que ofereix les llicències gratuïtes donant la possibilitat als clients d’enfocar la inversió únicament en serveis de valor: consultoria, programació, instal·lació i formació. En aquest àmbit, la companyia fa projectes a mida app (comerç online i offline, webs, ecommerce…).


Respecte al departament de sistemes, a Digicom oferim productes per a l’organització de recursos, serveis cloud, help-desk, backup online, entre d’altres. Treballem sense treva per donar un servei excel·lent, sempre amb les últimes novetats tecnològiques. En l’àmbit de les comunicacions, Digicom, som partner silver de centraletes 3cx per Andorra. 3cx és un dels líders mundials en telefonia IP i permet estalviar en costos i millorar les comunicacions internes entre els empleats de l’empresa, i també optimitzar l’atenció al client. Val a dir que Digicom garanteix als clients el manteniment i el servei post-venda de tot el material.


En aquests vint anys d’existència, a Digicom hem anat augmentant la plantilla a mesura que s’incrementava el nombre de clients, amb la finalitat de mantenir la qualitat dels serveis i poder continuar oferint l’òptim temps de resposta perquè el client estigui satisfet. Pel que fa als reptes de futur en aquest món tan canviant de les noves tecnologies, els responsables de la companyia volem seguir garantint el servei més acurat i els productes més innovadors i competitius del mercat.

SERVEIS IT
TELEFONIA IP
SOLUCIONS SOFTWARE

Vols més informació?